Презентация | Галерия | Етажни схеми | Схема на плащане | Степен на завършеност | Местоположение

АПАРТ-ХОТЕЛ & СПА „ХЕП?”
       Строителна компания Диамант ООД, представя на Вашето внимание своя четвърти жилищен комплекс в Курортен комплекс Слънчев бряг.
       Апарт-хотел и СПА "Хепи" е построен и въведен в експлоатация с Акт Образец 16. Разположен е недалеч от комплекс "Касандра" и главният път Бургас-Варна. В околността на комплекса има много хотели и ресторанти, а разстоянието до плажа е пет минути пеш. Комплексът разполага със СПА-център, рецепция, магазини, също така закрит плувен басейн с джакузи, фитнес, открит басейн с шезлонги, чадъри, външен бар, зелени зони и паркинг.
       В комплекса има възможност за избор на студия, едноспални апартаменти и апартаменти с две спални, предлагащи стила и комфорта на оборудвано и мебелирано курортно жилище с възможност за индивидуално хранене. Всеки апартамент има кухненски бокс, оборудван с посуда, хладилник и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна. Във всяка дневна има климатик, удобен диван, който се превръща в комфортно и широко легло, Всички апартаменти имат възможност за включване на телефон, кабелна телевизия и интернет. Мебелите и оборудването са включени в цената.
      Паркинга и рецепцията са безплатни за собствениците и техните гости, както и използването на басейна, чадърите и шезлонгите. Разполагаме и със сейфове на рецепцията за вашата безопастност и спокойствие.
      Нашата компания осигурява обслужване на общите части, техническа поддръжка на асансьорите, басейните, алейното осветление, озеленяването, почистване на територията, хигиена на стълбищата, денонощна охрана в течение на цялата година.
      Едно от преимуществата, което прави комплекса привлекателен и уникален в региона, е това че за добрата почивка и релакс на собствениците и техните гости е осигурена лековита минерална вода както и комбинацията от природни дадености, разположение, съоръжения и предлаганите услуги.
За Нас
Местоположение
Комплекси
Мениджмънт и Услуги
Туризъм
Търговски обекти
Полезни информация
Покана