Слънчев бряг
Курортен комплекс Слънчев бряг е разположен в южната част на Черноморското крайбрежие, в просторен и живописен залив с форма на полукръг, отворен на изток.
       Плажната му ивица е с дължина осем километра, а на места е широка повече от 100 м.
       Леснодостъпен е благодарение на добрата си инфраструктура, отличните транспортни връзки с останалата част на страната, а за предпочелите въздушен транспорт - летище Бургас се намира само на 25 км от курорта, летище Варна е на 90 км.
       Курортният kомплекс Слънчев бряг всяко лято от май до септември привлича стотици хиляди туристи, дошли да се любуват на хубавото време, красивите плажове и многобройните развлечения. А за хиляди чужденци, закупили имот тук, той се превръща във втори дом. Най–големият, известен и посещаван български курорт се намира в южната част на Българската ревиера и съчетава златните си пясъчни плажове с близостта до планински склонове, които му осигуряват чист въздух. Курортът е награден с престижната награда ″Blue Flag International″- международен син флаг - признание за запазена екологично чиста природна среда. Слънчев бряг е най-динамично развиващият се курорт по българското Черноморие. През последните пет години в него са инвестирани над един билион евро, за да се превърне в курорт сравняван с крайбрежията на Южна Франция и ?спания. В момента в Слънчев бряг има над 300 хотела, много апартаментни комплекси и много места за развлечение. Разнообразието от места за настаняване и хранене е удивително – от по-малки, уютни и спокойни хотели до тънещи в разкош и лукс замъци с добре поддържани паркове и басейни с мини аквапаркове, заведения и магазини, от уединени локали с жива музика до изискани, шикозни ресторанти, модерни барове и дискотеки, в които веселието продължава до зори. Улиците в комплекса са превърнати в пешеходни зони през целия сезон. Туристите в Слънчев бряг могат да се разхождат с автовлакчета, велорикши или романтични файтони. В курорта ще откриете множество магазини, от които да си купите сувенири, дрехи, бижута, хранителни стоки и всичко, от което имате нужда. Ако искате да се отдадете на активна почивка, през която да се забавлявате, спортувате и изживеете незабравими моменти на разумна цена, Слънчев бряг е подходящият курорт за Вас, Вашите приятели и семейство.
За Нас
Местоположение
Комплекси
Мениджмънт и Услуги
Туризъм
Търговски обекти
Полезни информация
Покана